La nostra filosofia 

La Primera Nota

 

Totes les colònies de “Més temps lliure” tenen un doble objectiu, per una banda fomentar la DIVERSIÓ i per altra potenciar el CREIXEMENT PERSONAL de joves i infants.

 

Gràcies al treball del nostre equip multidisciplinar format per: esportistes, artistes, músics, coreògrafs, comunicadors i experts en coaching hem desenvolupat un programa d’activitats que deixen empremta.

 

El reconeixement de l’activat desenvolupada és molt important per a nosaltres i en totes les activitats sempre organitzem una cloenda amb el resultat assolit pels infants, on hi podrà participar la família.

 

Es plantegen activitats amb un repte per aconseguir-lo tant a nivell personal com grupal. Diversió i adrenalina estan assegurades!

La Segona Nota, l'activitat

 

Proposem que els participants creïn el seu espectacle a partir de petites premisses. Serà important el treball tècnic de diferents disciplines i els exercicis per estimular la creativitat i la presa de decisions. En aquestes estades es practicarà el cant, la dansa i el teatre, s’utilitzaran els jocs de coneixença i les gimcanes, s’experimentà amb les arts plàstiques i es farà una iniciació en el rodatge de curtmetratges.

Més que unes colònies!

Producte propi de:

horari d'atenció

Dilluns-divendres 10:00h-14:00h

logofonsTRANSPARENT.nou.png

adreça postal:

Serveis educatius Més Temps Lliure S.L

C/ Comte d'Urgell, 259

08036, Barcelona. 

vivartiststage@gmail.com

Tel: 93.105.60.06

  • Facebook Basic Black
  • Negro del icono de Instagram
  • Twitter Basic Black

© Espai creat per Didac Morera Lozano. Creado con Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now