_MG_3920.jpg

 La nostra filosofia 

La Primera Nota

 

Totes les colònies de “Més temps lliure” tenen un doble objectiu, per una banda fomentar la DIVERSIÓ i per altra potenciar el CREIXEMENT PERSONAL de joves i infants.

 

Gràcies al treball del nostre equip multidisciplinar format per: esportistes, artistes, músics, coreògrafs, comunicadors i experts en coaching hem desenvolupat un programa d’activitats que deixen empremta.

 

El reconeixement de l’activat desenvolupada és molt important per a nosaltres i en totes les activitats sempre organitzem una cloenda amb el resultat assolit pels infants, on hi podrà participar la família.

 

Es plantegen activitats amb un repte per aconseguir-lo tant a nivell personal com grupal. Diversió i adrenalina estan assegurades!

1_edited.jpg
4.jpg
La Segona Nota, l'activitat

 

Proposem que els participants creïn el seu espectacle a partir de petites premisses. Serà important el treball tècnic de diferents disciplines i els exercicis per estimular la creativitat i la presa de decisions. En aquestes estades es practicarà el cant, la dansa i el teatre, s’utilitzaran els jocs de coneixença i les gimcanes, s’experimentà amb les arts plàstiques i es farà una iniciació en el rodatge de curtmetratges.

Més que unes colònies!

6.jpg