top of page

  CASA DE COLÒNIES LA CENSADA  

LaCensada_transparent.png
35708884-cb7e-4a9e-b7db-64438d0cad5c.JPG
  Situació i entorn  

La Censada es troba situada en el centre d'una vall, envoltada de boscos i camps. Us podeu quedar a dormir amb pensió complerta o amb dret a cuina, o només a dormir. Està ubicada al terme municipal de Santa Margarida de Montbui, a la comarca de l’Anoia, a 65 km de Barcelona, 70 Km de Tarragona. Gaudeix d’una estada envoltada d’un entorn per a no oblidar.

LACENSADA.2.jpg
 Els equipaments i la casa   

Casa de colònies registrada a la direcció general de joventut  amb el número 63, és una masia situada  a la comarca de l’Anoia, a 8km. de la seva capital d'Igualada i a 70 km de Barcelona. La casa era una antiga casa rural reformada i  habilitada com a casa de colònies. amb un ampli espais interiors i exteriors. 

Casa de colònies distribuïda en dos edificis, situada en mig d’una vall i envoltada de camps i boscos, esplanades i camp esportiu, amb habitatges amplis i confortables. De fàcil accés per als autocars.

LACENSADA_edited.jpg
  Com arribar  

En cotxe: Cal agafar l’autovia (A-2) direcció Lleida fins a la sortida 559 (Igualada). A la primera rotonda, agafem la sortida Santa Margarida de Montbui (C-37). Farem 4 km. i al arribar a la propera rotonda, agafem la sortida direcció Valls (C-37); passat el poble antic de Santa Margarida de Montbui i just el Km. 55,5 de la mateixa C-37, ja veiem la Casa. Els autocars poden pujar pel camí (100 m) fins a l’aparcament.

bottom of page